Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Πραγματοποιήθηκε τις 9/3/2010 στο Ξενοδοχείο DU LAC, η προγραμματισμένη Συνάντηση εργασίας των Δασολόγων Μελετητών που απαρτίζουν την κεντρική ομάδα μελέτης του project και η κατά σειρά συνάντηση στελεχών για την αρτιότερη οργάνωσή της.

Στόχος της συνάντησης ήταν η συγκέντρωση των στοιχείων που αποφασίσθηκαν στην πρώτη σύσκεψη και η ανάλυση της προμελέτης που καταρτίστηκε από την ομάδα διαχείρισης ,μετά της προτάσεις και επισημάνσεις της πρώτης συγκέντρωσης.
Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του project κ.Ιορδάνης Χατζημελετίου η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί και η χωροθέτηση των μελών της ομάδας είναι απαραίτητο να προσυμφωνηθεί για την μεγαλύτερη επιτυχία του έργου.
Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν σειρά τεχνικών θεμάτων (μεθοδολογικές λεπτομέρειες κατάρτισης ορθοφωτοχαρτών, συστηματική διαίρεση Νομού κ.α.) όπως και διαχειριστικά ζητήματα με την ανάλυση των οργανογραμμάτων , της διαχείρισης των ανθρώπινων και άλλων πόρων, των μονάδων μέτρησης απόδοσης κλπ.
Τέλος σε ένα πολύ καλό κλίμα συζήτησης διαμορφώθηκε το πλάνο κατανομής των επόμενων εργασιών και προκαθορίστηκε η επόμενη σύσκεψη εργασίας για την Παρασκευή 18/3/2011 και ώρα που θα αποσταλεί στους ενδιαφερομένους.
Ο κ. Χατζημελετίου εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τον επαγγελματισμό των συναδέλφων του που απαρτίζουν την ομάδα και θεώρησε ότι η κίνηση αυτή, πρωτόγνωρη για την Ήπειρο θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου